[spb_column col_sm=”9″ padding_horizontal=”0″ width=”3/4″ el_position=”first last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Vill du hjälpa till med att välja ut film till BUFF?

Inför varje upplaga av BUFF ser vår programgrupp igenom närmare 1000 filmer i syfte att hitta de mest lysande guldkornen som får äran att skina framför ögonen på vår unga festivalpublik. Våra ledord i arbetet med att välja ut film är kvalitet, mångfald och ungt perspektiv. Vi vill att barn och ungdomar ska få ta del av filmupplevelser som ger nya och berikande insikter om livet och världen. 
 
Inför nästa års festival vill vi gärna bjuda in några nya personer till att medverka i vår programgrupp. Det handlar om att se minst 2-3 långfilmer eller 7-8 kortfilmer per vecka. Filmerna ses på egen hand under hösten 2021 och vi träffas regelbundet och pratar igenom vad vi har sett. Vi drar igång i september med en kick-off.
 
Arbetet är helt ideellt men du får en ackreditering till festivalen 2022, plus att du förstås får se och diskutera en massa film. 
 

Är du intresserad så hör av dig till daniel@buff.se och berätta om dig själv och varför du vill vara med. Vi hörs!

[/spb_text_block] [/spb_column]