Börja skriv för att söka

Gå bakom kulisserna på Buff!

Som volontär får du inblick i arbetet bakom kulisserna på festivalen. Allt arbete är ideellt och arbetsuppgifterna varierar efter önskemål och intresse. Du har en unik möjlighet att utvecklas tillsammans med BUFF efter dina intressen och färdigheter.

Som volontär blir du ackrediterad. Detta innebär att du har tillgång till samtliga filmvisningar i mån av plats samt prisutdelningen med galamiddag och våra andra event under festivalen. Självklart får man jobba precis hur mycket och lite man vill. Jobbar man längre pass blir man bjuden på mat.

Om du är intresserad av att träffa andra volontärer och höra mer om årets festival så fyll i vårt formulär för att bli kallad till nästa informationsmöte.


Olika volontärsroller

Biografvärd

Som biografvärd är du den som möter publiken och fungerar som BUFF:s ansikte utåt. Du säljer och kontrollerar biljetter, tar hand om publiken, presenterar filmer och eventuella gäster samt informerar om festivalen. Biografvärdar jobbar i team om 3-4 personer. Viktiga egenskaper är att du är social, öppen och påläst om vårt program.

Fotografer

Detta är något för dig som har en stor passion för fotografi och dokumentation. Vi vill gärna ha duktiga fotografer som bevakar festivalen, allt från porträtt- till vimmel- och nyhetsfotografering. Bilderna kommer att publiceras på social media och Buffs hemsida under festivalen. Detta är en fin fjäder i hatten för dig med fotografambitioner.

Gästvärd

Varje år kommer det gäster från hela världen för att vara en del av BUFF. Skådespelare, regissörer och producenter reser långväga för att representera sin film under festivalen. Som gästvärd hjälper du våra gäster att komma till rätta i Malmö.

Egna initiativ!

Vi älskar nya och egna initiativ. Känner du att du har något att tillföra BUFF? Då tycker vi att du ska höra av dig och berätta om det!