LOS BANDO ÄR EN FARTFYLLD OCH GALEN KOMEDI FÖR HELA FAMILJEN. FILMENS REGISSÖR, OCH FLERA AV SKÅDESPELARNA, KOMMER ATT VARA PÅ PLATS I MALMÖ FÖR INVIGNINGEN AV BUFF 19 MARS.

Los Bando är en feelgood-komedi för hela familjen där vi följer rockbandet Los Bando Immortale. Med gasen i botten och rallyföraren Martin bakom ratten ger de sig ut på en fartfylld färd genom Norge för att hinna till de norska mästerskapen i rock i tid. Det är en underhållande roadmovie om fyra unika unga karaktärer som mot alla odds ger sig ut på en äventyrlig resa för att uppfylla sina drömmar.

– Det känns superkul att inviga med Los Bando, som får världspremiär om några veckor i hemlandet Norge och visas på Berlins filmfestival. Vi har följt regissören Christian Lo under många år och visat hans tidigare långfilmer Bästa vänner och Tuffa killar på BUFF. Los Bando är verkligen en film för hela familjen och med sin fina blandning av humor av allvar passar den perfekt som invigningsfilm.

Regissör Christian Lo och skådespelarna Tage Johansen Hogness, Tiril Marie Høistad Berger och Jakob Dyrud kommer att finnas på plats och festmingla med festivalgästerna på invigningskvällen, som kommer att gå i musikens tecken.