Varmt välkommen till invigningen av BUFF September 2020!

Det är september och festivalen är sig inte riktigt lik. Men invigning blir det och såklart vill vi fira den med dig! Så, för att så många som möjligt ska kunna att vara med – och det på ett säkert sätt – kommer vi även att erbjuda gratis streaming av våra invigningsfilmer The Orphanage (Barnhemmet) och H is for Happiness.

Invigningen hålls den 27/9 på biograf Panora och vi släpper 50 st biljetter till den fysiska visningen av varje film. 

Biljetter hittar du här.

15:00 H is for Happiness – En livsbejakande, varm och humoristisk barnfilm från Australien om livets stora ämnen.  Engelskt tal. Svensk text. Rekommenderas från 10 år.

18:00 The Orphanage (Barnhemmet) – Färgstark, engagerande och vibrerande ungdomsfilm från 80-talets Kabul, Afghanistan. Dariskt, ryskt och urduiskt tal. Svensk text. Rekommenderas från 14 år.

Jag vill streama filmerna gratis, hur gör jag? 

Registrera dig redan nu! För att kunna streama filmerna behöver du registrera dig. Streamingen är begränsad till 300 personer – först till kvarn gäller. Efter registrering är du garanterad plats på den digitala visningen den 27/9 och kl 12.00-24.00 kommer filmen finnas tillgänglig. All nödvändig info fås vid registrering. Det är superenkelt och går på ett kick!

Registrera dig för streaming här:

H is for Happiness ONLINE

The Orphanage (Barnhemmet) ONLINE

Visningarna genomförs i samarbete med FilmCentrum (H IS FOR HAPPINESS) och Sveriges Förenade Filmstudios (BARNHEMMET).