BUFF presenterar fem filmer klara för årets festival 10-15 mars, bland annat två spännande förhandsvisningar!

Nånting måste gå sönder (Sverige, 2014) i regi av Ester Martin Bergsmark. Ett smärtsamt och vackert drama om kärlek, sexualitet och identitet som bygger på Eli Levéns roman Du är rötterna som sover vid mina fötter och håller jorden på plats. Filmen distribueras av TriArt Film och förhandsvisas på BUFF.

The Selfish Giant (Storbritannien, 2013) i regi av Clio Barnard. En rörande uppväxtskildring om två pojkar som jobbar med att skaffa fram dyrbar koppartråd åt en skrothandlare. Hyllad och prisbelönad. Filmen distribueras av NonStop Entertainment och förhandsvisas på BUFF.

Victoria (Norge, 2013) i regi av Torun Lian. Kostymdrama efter bok av Knut Hamsun om olycklig kärlek över klassgränserna.

Sitting Next to Zoe (Schweiz, 2013) i regi av Ivana Lalovic. Två femtonåriga tjejers vänskap sätts på prov när de båda börjar intressera sig för en svensk tågluffarkille som dyker upp i deras tråkiga vardag.

Regret! (Nederländerna, 2013) i regi av Dave Schram. Jochem mobbas av ett gäng i klassen, men när mobbningen börjar gå för långt säger hans klasskamrat David ifrån och de båda killarna börjar lära känna varandra.