Vill du bidra till att fler barn och ungdomar får uppleva värdefull film tillsammans på biograf? Vill du ge möjlighet för ungdomar att få nya perspektiv att förstå världen utifrån? Vill du kanske själv vara med på världspremiärer och träffa regissörer från hela världen? Ta chansen att vara med och göra BUFF Filmfestival 2016 till en oförglömlig upplevelse för många.

BUFF är förutom en viktig internationell filmfestival en mötesplats för finansiärer, distributörer, filmköpare, manusförfattare, regissörer, producenter och filmpedagoger.
BUFF är efter 32 år, en etablerad företeelse i Malmö, Sverige och inom filmfestivalvärlden. 1992 mottog BUFF en Guldbagge för arbetet med att sprida värdefull film till barn och ungdom. Samma år fick BUFF Nöjesguidens utmärkelse ”Malmös Glädjespridare”.
Under festivalveckan i mars varje år visas runt 100 filmer från hela världen. Många av dessa filmer är svenska premiärer, vissa även världspremiärer. Vid festivalen 2015 var exakt 50% av filmerna regisserade av kvinnor/män, vilket betyder att BUFF är en helt igenom jämställd filmfestival. BUFF brukar ha en publik på c:a 14000 besökare men siktet för kommande år är inställt på 15000 besökare.

För 1 500 kr erbjuder vi:
• Er organisation får synas med er logga under BUFF-vän på BUFFs hemsida.
• Inbjudningar till filmvisningar under året samt.
• 10 inbjudningar till invigningsfilmen på BUFF 2016.
• 10 festivalpass att dela ut till personal eller vänner.

Anmäl er här!

Pengarna kan betalas på bankgiro 5979-3620 in eller swishas direkt på 123 311 4980. Om ni är intresserade av att stötta BUFF ytterligare kan ni höra av er till oss på BUFF. Skicka ett e-mail till julia@https://www.buff.se/