Börja skriv för att söka

BUFF 2025: 15-21/3
Filmanmälan: 3/6-15/11 2024

Ett samlat skolbioutbud 2024

Här hittar du det mesta du behöver veta om skolbio, ett samlat filmutbud för skolans alla årskurser samt kontaktuppgifterna du behöver för att boka dem.

BUFF söker praktikanter

Kom och praktisera hos oss. Vi söker programassistent och gäst/eventpraktikant.

BUFF 2024: Och vinnaren är..

Allvar, hopp och vänskap vinner årets stora priser.

Johanna Koljonens NoJse-rapport

Hur mår filmproduktionen för barn- och ungdomsfilm i norden? Hur påverkar streamingtjänsterna och de pågående svårigheterna inom filmfinansiering innehåll för en ung publik? Är den starka och hyllade traditionen av finansiering i norden still going strong?

Välkommen till TUFF Filmdistribution

Vissa filmer är så bra att vi vill att alla ska få se dem. Helst på bio då såklart. Nu har vi nya titlar i distribution – spana in dem här.

BUFF 2024 i bilder

Nationell Filmvecka för barn och unga 2024

Tanken med Nationell Filmvecka är enkel, vi vill att så många aktörer som möjligt runt om i hela Sverige gör en samlad push för barn- och ungdomsfilmen under en och samma vecka. Målet är att alla i hela Sverige ser film för en ung publik den här veckan.

BUFFpodden – filmnytt och BUFFsnack året om

BUFFpodden bjuder in till bakom kulisserna på Sveriges största filmfestival för en ung publik. Vi snackar film, aktualiteter, spaningar och annat som är kul och viktigt. Podden kommer ut ungefär varannan vecka och kan streamas gratis via Spotify och Soundcloud. Spotify Soundcloud

Festivalprogram 2024

Snabblänkar:

Tävlingsfilmer 2024

Invigningshelg

Filmprogram 2024

Kortfilm Långfilm Kategorier

Festival year

Språk

Faux heading

BUFF Nordic Star 2024

Under året har dessa nordiska skådespelare utmärkt sig lite extra och deras insatser vill vi lyfta fram med utmärkelsen BUFF Nordic Star.

BUFF tilldelas Malmö stads kulturpris

Wow. Vi är överväldigade att ristas i sten på rådhuset i Malmö, i samma lista som en rad andra digra filmnamn – Jan Troell, Bo Widerberg, Nils Poppe och Eva Rydberg, för att nämna några.  

Senaste inläggen