Vi på BUFF önskar er en härlig jul med bra film. Här kommer vår julkalenders sista luckor! 

Lucka 21. Mitt liv som Zucchini (2016)

Regi: Claude Barras. Frankrike.

När Zucchinis mamma dör känner han sig ensammast i hela världen. Men det är innan han träffar sina nya kompisar på barnhemmet. Simon, Ahmed, Jujube och Alice har alla sina historier och verkar först ganska tuffa. Men snart fattar Zucchini att de är de bästa vänner man kan få. Och så kommer Camille. När man är tio år, har ett gäng med kompisar och dessutom blir kär, ja då kan man faktiskt till och med känna sig lycklig.

Lucka 22. Vi är bäst! (2013)

Regi: Lukas Moodysson. Sverige.

Stockholm 1982. Bobo, Klara och Hedvig, tre tjejer som är tolv-tretton år,  bestämmer sig för att starta ett punkband utan att ha instrument att spela på och trots att alla säger att punken är död.

Lucka 23. American Honey. (2016)

Regi: Andrea Arnold. USA.

American Honey är en en mörk odyssé genom fattig-USA, en coming-of-age-historia och en oförutsägbar thriller. 18-åriga Star har trasslig hemförhållande. En dag råkar hon på ett glatt men stökigt ungdomsgäng, och dess karismatiske ledare Jake erbjuder henne ett jobb, och hon tvekar inte att lämna allt för att haka på den kringresande gruppen.

Lucka 24. Nykomlingen. (2015)

Regi: Rudi Rosenberg. Frankrike.

Tonåringen Benoits familj flyttar från Le Havre till Paris, där Benoit får börja i en ny skola. Där stöter han snart på den likaledes nyinflyttade Johanna, den kufiske Joshua och den populäre Charles. Det blir upptakten till en händelserik termin. Filmen vann Unga filmjuryns pris samt ECFA:s pris för bästa europeiska barnfilm på BUFF 2016.

God jul!