Visste du att du kan bli medlem i föreningen BUFF Filmfestival för 100 kr och bland annat bli inbjuden till förhandsvisningar och annat kul under året? Den 7 juni förhandsvisar vi höstens efterlängtade familjefilm Molly Monster och äggmysteriet med efterföljande regissörssamtal. Passa på att bli medlem och se filmen före alla andra!

Molly Monster är tillbaka i en ny långfilm och nu ska hon få ett syskon! När Mollys mamma värper ett ägg som hennes pappa måste ruva på, tror Molly att hennes föräldrar inte bryr sig om henne längre. Hon ger sig iväg på en resa som leder henne hela vägen till Äggön. På vägen väntar förstås massor av roliga äventyr, sång och musik. Molly Monster och äggmysteriet (Sverige 2016) är regisserad av Matthias Bruhn, Michael Ekblad och Ted Sieger. Den är 72 minuter lång, barntillåten och visas med svenskt tal.

Filmvisningen äger rum på Panora den 7 juni kl 17.30 och är öppen för medlemmar i föreningen BUFF Filmfestival. Medlem blir du enkelt genom att registera dig och swisha 100 kr. Har du inte swish kan du betala medlemsavgiften kontant på biografen. Vi ser gärna att du som medlem tar med dig barn till visningen. Efter filmen följer ett samtal med filmens regissör Michael Ekblad från Malmöbaserade produktionsbolaget Sluggerfilm.

Eftersom det är begränsat antal platser ber vi dig anmäla om du kommer senast den 3 juni till info@https://www.buff.se/

Läs mer om vad medlemskapet i BUFF innebär

Molly Monster och äggmysteriet distribueras av Folkets bio och har biopremiär 9 september. Förhandsvisningen arrangeras i samarbete med Biografcentralen och Folkets bio.