–Anmälan är nu stängd pga högt söktryck–

10–15  juli 2022 – Möt andra filmintresserade ungdomar från Norden i filmiska upplevelser på Møn i Danmark. 

Danska barn- och ungdomsfilmklubbarna samt Filmfabriken har glädjen att invitera dig, i samarbete med Nordisk Kulturfond, Norska Filmklubbförbundet och BUFF Malmö Filmfestival till Nordiskt filmläger i fantastiska omgivningar på Mön i Danmark den 10 juli – 15 juli 2022!

Är du i åldern 12-15 år? Har du lust till att se film, göra film och lära känna andra barn och ungdomar från Danmark och Norge? Då är kanske du en av de lyckliga som åker till Nordiskt filmläger denna sommar!

Hur fungerar det?

Undervisning och filmproduktion kommer att ske i Møns filmiska omgivningar. Møn är en ö i Danmark, 14 mil (2 timmars resa) söder om Köpenhamn. Deltagarna bor på Teater Møn, en gammal skola nära havet.

Hur kommer du till Danmark och Mön?

BUFF hjälper till med att arrangera gemensam resa med offentlig transport för de svenska deltagarna till och från Møn. Resan sker med tåg till Köpenhamn och vidare med offentlig transport. 

Kostnad för resa täcks på egen hand. Att resa kollektivt från Malmö till Møn tar ungefär två timmar och kostar ca 350 sek för vuxen och 250 sek för barn/ungdom. Biljetter från Köpenhamn till Møn köps enklast via rejseplanen.dk.

Vad kostar det?

Vi är glada att meddela att Film i Skåne betalar alla deltagares anmälningsavgift. Detta täcker kostnaderna för mat, övernattning, undervisning, filmproduktion och utflykter under de fem dagar som lägret varar. Egna fickpengar får medtagas till souvenirer, snacks, glass och annat.

Hur anmäler du dig? – Anmälan är nu stängd –

Som svensk meddelar du ditt intresse för att delta på Nordiskt Filmläger till mans@buff.se.

Ange ditt namn, ålder, telefonnummer och e-postadress. Skriv lite om ditt filmintresse och om du har någon tidigare erfarenhet av att göra film. 

 För frågor ring till Måns på tel. 0738-318209.

Eldstunt från tidigare läger