Börja skriv för att söka

Bli medlem

Visste du att du kan vara medlem i BUFF? Bli en del av världens bästa gäng och bidra samtidigt till att fler barn och ungdomar får uppleva värdefull film på biograf. Bli medlem nu för 100 kronor!

Som medlem i BUFF får du ett årskort till filmfestivalen som innebär att du kan gå på förhandsvisningar och BUFFs andra arrangemang runt året.

Som medlem får du:

  • Minst 3 medlemsvisningar om året, oftast en aktuell förhandsvisning
  • Inbjudningar till BUFFs andra evenemang under året, t.ex. programsläppsfest
  • Inbjudan till BUFFs invigningsfilm
  • Medlemskortet gäller som festivalpass under filmfestivalen i mars. (Festivalpasset är ett armband och är obligatoriskt för alla som besöker festivalen.)

Ditt medlemskort kommer på posten inom en månad. Tills dess gäller ditt kvitto, tillsammans med legitimation, på våra medlemsvisningar o.dyl.

Pengarna kan betalas på bankgiro 5979-3620 in eller swishas direkt på 123 311 4980. Om ni är intresserade av att stötta BUFF ytterligare kan ni höra av er till oss på BUFF.

[sf_button colour=”accent” type=”standard” size=”standard” link=”http://goo.gl/forms/FDRhY4uoFz” target=”_blank” icon=”” dropshadow=”no” rounded=”no” extraclass=””]Registrera dig direkt![/sf_button]