Börja skriv för att söka

Babyfilm

Norge . Kortfilm. 2019-2020. 30 min. Regissör: Ann Holmgren.
Ålders rek. 03+
Självklart visar vi film för de yngsta cineasterna, mellan 0-3 år gamla! Ta med barnvagnen, sitt i förälderns knä och njut av de fyra färgstarka, musikaliska, och fantasifulla filmerna Relations!, Weather!, Music! och Numbers!.
 
Fri entré. Anmäl dig här.

Hit och dit!
Stor och liten, uppe och nere, själv eller tillsammans. I den här filmen utforskas ord och begrepp som vi alla försöker förstå och prova på sin omgivning.

Väder! 
Ett litet barn skapar olika slags väder med ljud, färger och ljusfenomen och berättar vad allt heter. En film om hur väder känns, för alla sinnen och på ett språk som är till för riktigt små biobesökare.

Instrumenten
Redan mycket små barn fängslas av ljud och musik. Vad heter de olika instrumenten? Hur ser de ut? Den här filmen berättar om hur olika de låter och att de har en magisk förmåga att föra oss samman.

Siffrorna
Vi drar oss in i siffrornas magiska värld. Vad kan en siffra innehålla? Hur kan den låta? Hur kan den upplevas? Genom en nedräkning får vi en glimt av vad varje siffra kan representera.

OBS! Inga barnvagnar inne i salongen. Vi har barnvagnsparkering precis utanför.

Filmpaketet ingår även i seminariet Film för små som är en del i seminarierna kring språkutveckling för de yngsta. Läs mer här