Buff filmfestival 21-27 MARS 2020 – 040-30 25 05 info@buff.se

Filmpaket: Uppror -En annorlunda barndom

Filmpaket: Uppror -En annorlunda barndom
13 februari, 2020 Buff

Visas följande datum :

- 26/03/2020 - 09:00 - 09:55 - Salong: 1 - Panora

Raya

Iran 2019. Regissör: Sepide Berenji. Språk: Persiskt tal . Undertext: Engelsk text . Rekommenderas för ålder: Från 11 år .

Raya och väninnorna gör uppror i skolan. Samtidigt funderar Raya över moral och jämför sig med föräldrarna. Hon är kluven gällande bästa metoden för att förbättra världen, med magi eller samtal?

Moonjump

Tyskland 2019. Regissör: Lasse Holdhus. Språk: Utan tal. Rekommenderas för ålder: Från 11 år..

Major Luna gömmer sig i simhallens omklädningsrum i väntan på att alla andra så gå hem. Hon hoppar i poolen iklädd en rymddräkt och flyter som om hon vore viktlös i rymden.

Pearl

Kina 2019. Regissör: Yuchao Feng. Språk: Kinesiskt tal. Undertext: Engelsk text.. Rekommenderas för ålder: Från 11 år..

I en öde kinesisk fiskeby bor en sex år gammal tjej med sin yngre bror och deras ensamstående mamma. I vardagsliv och slit bubblar en hemlighet under ytan. Prisvinnande film om familj och drömmen om ett bättre liv.

My Favorite Food is Indian Tacos, My Favorite Drink is Iced Tea and My Favorite Thing is Drumming

Kanada 2020. Regissör: Derius Matchewan. Språk: Engelskt tal. Rekommenderas för ålder: Från 11 år..

Det bästa Derius vet är att spela på sin trumma. För honom är trumman mer än ett instrument. Att spela är ett sätt att visa stolthet och respekt för sin kultur och ursprungsbefolkningens traditioner.

In Germany

Tyskland, Guinea 2020. Regissör: Christoph Rath. Språk: Tyskt tal. Undertext: Engelsk text. Rekommenderas för ålder: 11+.

Ett gäng killkompisar i Guinea tar paus från fotbollsspelandet och småhyssen för att undersöka om ryktet om den fantastiska poolen hos tyskarna stämmer. En finurlig film om orättvisor.

  • Rekommenderas för ålder -

  • Rekommenderad klass -

  • Typ av visning -